- hirdetés -

Magánemberként is a kórházért. Dávid Zoltán polgármester és dr. Duray Gergő az Orosházi Kórház főigazgatója egy-egy fát adományozott az intézménynek.

Az Orosházi Kórház indította útjára azt a kezdeményezést, amely szerint az intézmény parkját kívánják szebbé, komfortosabbá tenni a betegek számára. A kórház ápolási igazgatója, Greksza Lászlóné felhívásban tette közzé szándékukat, hogy a betegek számára a pihenőkertet szépítenék. Ehhez kértek segítséget, és kaptak is. Az ápolási igazgató újabb Facebook bejegyzése szerint sok virágot és növényt kaptak már a város lakóitól, amit megköszönnek és várják a további adományokat.

dr. Duray Gergő és Dávid Zoltán el is ültette a két facsemetét (Fotó: Domján Róbert)
dr. Duray Gergő és Dávid Zoltán el is ültette a két facsemetét (Fotó: Domján Róbert)

Azért, hogy jó példával járjanak élen, szerda délután Dávid Zoltán polgármester és a kórház főigazgatója, dr. Duray Gergő helyezték el az általuk, magánemberként adományozott császárfákat a kápolna melletti területen.

– Fontosnak tartom, hogy példát mutassak a város lakóinak. Szeretném, ha szép és tiszta lenne a kórház, az udvar pedig barátságos, hiszen ez is a betegek javát szolgálja majd – mondta Dávid Zoltán az OrosCafénak.

A kórház főigazgatója elárulta, továbbra is várják vállalkozók vagy a lakosság segítségét, felajánlásait. Az elültetett virágok, fák mellett természetesen feltüntetik majd az adományozó nevét is.
– Remélem ez a folyamat tovább folytatódik és minél szebbé tudjuk tenni a kórház parkját a betegeink számára – zárta dr. Duray Gergő.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.