- hirdetés -

Az előrejelzés szerint az időjárás már nem befolyásolhatja a Sör-Virsli Fesztivál további programjait. Jön tehát Caramel, a Csík zenekar és a Neoton Familia.

Bár pénteken 15 órakor rendben elkezdődött az V. Sör-Virsli Fesztivál Gyopárosfürdőn az időjárás néhány órával később közbeszólt, ezért összeült a Dávid Zoltán polgármester vezette operatív törzs és a pénteki és a szombati nap programjait lemondták. Fejes Róberté alpolgármester úgy nyilatkozott, szombaton 15 órakor újra összeül az operatív törzs, és az akkori információk és meteorológiai adatok birtokában döntenek a vasárnapi programokról.

Nem várható vihar, mehet a fesztivál

„A Szegedi Meteorológiai Szolgálat munkatársától kapott információ alapján a rendezvény résztvevőinek biztonságát veszélyeztető időjárási körülmény nem várható, ezért az operatív törzs úgy döntött, megtartjuk a vasárnapi programokat, ami fesztiválbelépővel látogatható” – tájékoztattak a szervezők.

Arról, hogyan lehet kijutni, hol lehet parkolni és mi lesz a vasárnapi program, itt írtunk bővebben.

Megtudtuk, az elmaradt két nap programjait is megtartják, ennek időpontjáról később tájékoztatnak majd. Így nyilatkozott a Tankcsapda is stábunknak pénteken.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.