- hirdetés -

A Sör-Virsli Fesztivál alighogy elkezdődött, már majdhogy nem véget is ért. A rossz idő miatt az első két nap programjait törölték, de mutatjuk, mi történt az első két órában, amíg nem jött az eső. A legtöbbek által várt Tankcsapda koncert is elmaradt, de a zenészek nyilatkoztak az OrosCafénak.

A szél fújt, a felhők gyülekeztek, de még sütött a nap, amikor Dávid Zoltán polgármester megnyitotta az V. Sör-Virsli Fesztivált Gyopárosfürdőn.

A táncos és fitness bemutatók ritmusos zenéjétől kezdett igazi bulihangulat kerekedni, akkor még senki sem sejtette, hogy ez nem tart sokáig. Az MmM Mozgásművészeti Műhely fellépői már felhős és szeles időben kezdtek, az orosházi Jammy zenekar pedig már egyáltalán nem léphetett színpadra.

A lányok még színpadra jutottak (klikk a képre) Fotó: Domján Róbert
A lányok még színpadra jutottak (klikk a képre) Fotó: Domján Róbert

Az egyre romló idő ellenére folyamatosan érkeztek a Tankcsapda pólós rajongók, elkezdtek sorok állni a sörös pultoknál is. A szervezők végül úgy döntöttek, elmaradnak a koncertek. A rajongók csalódottak voltak, hiszen óriási bulira készültek.

Erre készült a Tankcsapda is, akik jól emlékeztek a tavalyi őrületes orosházi koncertre. A buli elmaradt, de nekünk sikerült interjút készíteni a zenészekkel, amiben elmondják, mindenképpen szeretnék pótolni a bulit és a zenekar jövőbeli terveiről és a dalaikról is meséltek nekünk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.