- hirdetés -

Esős hetek vannak mögöttünk, aminek egyik hozadéka, hogy nagy a sár a parkolók, utak mentén, ami megnehezíti a közlekedést, és sok bosszankodást okoz.

– Az óvodák, bölcsődék, iskolák, rendelők előtt több helyen szinte lehetetlen a közlekedés. Ezért múlt hét végén utasítottam a Városüzemeltetési Zrt. vezérigazgatóját, mérjék fel, mi szükséges ahhoz, hogy ezeket megszüntessék, és normális módon lehessen gyalogosan közlekedni, vagy kiszállni az autóból. Azt is kiadtam, hogy a lehető leggyorsabban kezdjék is meg a munkát – mondta lapunknak Dávid Zoltán polgármester.

Az Uzsoki utcai ovi előtt megújul az autóforduló (Fotó: Melega Krisztián)
Az Uzsoki utcai ovi előtt megújul az autóforduló (Fotó: Melega Krisztián)

Az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezetőjétől megtudtuk, már meg is kezdték az állapotfelmérést, amint ez befejeződik, megkezdik a munkákat. Egy helyszínen azonban már dolgoznak.
– Az Uzsoki utcai óvoda melletti járműforduló nagyon rossz állapotban volt. Az időjárás most tette lehetővé a munkák megkezdését, így kollégáim már dolgoznak a helyszínen. A talajt 25 cm mélyen felszedték, tört betonnal feltöltötték, a napokban pedig leszórják zúzott kővel. Ezt követően árkot ásnak a csapadékvíz elvezetésére, majd következik a parkrendezés – fogalmazott Benkő Ferenc.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.