- hirdetés -

A Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete február 20-án tartott közgyűlést, melyet tisztújítással is egybekötött. Az eseményen, ahol az éves beszámolók is elhangzottak, mintegy 130-an vettek részt.

Hortobágyi Zoltán nyugállományú határőr ezredes, az egyesület elnöke sikeresnek értékelte az elmúlt évet.
– Rendezvényeink színvonalát tartani tudtuk, erősítettük kapcsolatainkat a városban működő más nyugdíjas egyesületekkel. Ezek hatására pedig szervezetünk tavaly 25 új taggal bővült – emelte ki beszámolójában Hortobágyi Zoltán.

Mint megtudtuk, az egyesület 2016-os célkitűzései között szerepel továbbra is a hagyományőrzés és ápolás, valamint a hazai- és a határon túli együttműködési kapcsolatok erősítése. Ezek megvalósítását segíti majd elő Hortobágyi Zoltán is, akit a tagság egyhangúlag ismét elnökké választott.

Az egyesület eredményeit, korrekt együttműködését méltatta még dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok, a Békés megyei Rendőr-főkapitányság vezetője is, aki a múlt szombati közgyűlésen az egyesület elnökével közösen aláírta azt a megállapodást, mely az egyesület (anyagi) támogatását szolgálja. Ebben az áll, hogy a rendőrség 1000 kilométer távig szolgálati autóval és sofőrrel támogatja az egyesületet a rendezvények, események szervezésében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.