- hirdetés -

A szombati X. Orosházi Hagyományok, Ízek versenye miatt útlezárásokra kell számítani péntek 18 órától. Összeszedtük a fontos tudnivalókat.

Az eddig megszokottól eltérően, idén nem a Táncsics iskola udvarán és sportcsarnokában, hanem a piac területén, az Előd utcán és a Petőfi Művelődési Központban szervezik meg a X. Orosházi Hagyományok-Ízek Versenyt február 27-én. A rendezvény miatt útlezárásokra kell számítani, már péntektől.

Délelőtt 11 órától Az Előd utcára a Könd utca felől nem lehet majd behajtani, a református iskola előtti részt teljesen lezárják, mert ez is frekventált területe lesz majd a rendezvénynek. Az Előd utca PMK mögötti része járható marad. Délután 18 órától a Könd utcán, a piactér felőli oldalon 24 parkoló helyet fenntartanak az esemény szervezőinek és a vendégek számára. Továbbá a Könd utca és a Thék Endre utca között a megállni tilos táblákat ideiglenesen feloldják, így biztosítva elegendő parkolási lehetőséget a résztvevőknek.  Fontos, hogy a Kossuth utcát is érintik a forgalmi változások, hisz ezt a szakaszt szintén lezárják. A Főtér felőli oldalról behajthatnak majd a közlekedők, de zsákutcára kell számítaniuk.

A lezárások péntektől egészen vasárnap 18 óráig tartanak majd, de ha a szervezők hamarabb végeznek a területrendezési munkálatokkal, akkor a tervezett időpontnál korábban visszaállhat a megszokott forgalmi rend.

Mutatjuk térképeken a fontos tudnivalókat:

160225_hagyomanyok_izek_verseny_utlezaras1160225_hagyomanyok_izek_verseny_utlezaras2160225_hagyomanyok_izek_verseny_utlezaras3

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.