- hirdetés -

Orosháza-Gyopárosfürdőn az ünnepek alatt kilencezren vették igénybe a fürdő szolgáltatásait. Ebből 4000 orosházi döntött úgy, hogy a fürdőben pihen vagy éppen gyógyul.

A  fürdőbe 2015. december 25-e és 2016. január 2-a között kilátogató vendégek körében a különböző típusú masszázsok voltak a legnépszerűbbek.

–  Ezt a szolgáltatást 500 fő vette igénybe, akiket a masszőrök szinte egész nap folyamatosan fogadtak – emelte ki Benkő Ferenc, a fürdőt üzemeltető Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

2007 óta a 2015-ös volt a legjobb szezon a fürdőben
2007 óta a 2015-ös volt a legjobb szezon a fürdőben (Fotó: Püspöki Zsolt)

Az előző év azonos időszakára nézve 20 százalékkal több vendég volt, akik lényegesen több wellness szolgáltatást vettek igénybe. – A wellness az ünnepi időszakban elért bevétele ezáltal 45 százalékkal haladta meg a tavalyi év bevételét – tette hozzá a vezérigazgató, akitől azt is megtudtuk, hogy az ortodox ünnepek következtében a fürdő vendégforgalma jelenleg is átlag feletti.

Ez idő alatt az Alföld Gyöngye Hotelben 80 százalékos foglaltság volt jellemző. Szilveszterkor közel 200 fő búcsúztatta az óévet a szálloda különböző termeiben tartott ünnepi rendezvényeken.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.