- hirdetés -

Újra összeállt a Generál. December 29-én egy igazi pop-rock koncertet adnak a békéscsabai Csabagyöngye Kulturális Központban.

Ki ne ismerné Horváth Charlie-t? Bizonyára Karácsony János, Novai Gábor és Várkonyi Tamás nevére is sokan felkapják a fejüket, akik a ’70-es években szerettek jókat bulizni. Igazi kult élményt jelenthet most számukra az, hogy a híres Generál banda újra összeállt.

A Generál még az első generációs magyar bandák közt tudhatja magát, olyan nevek mellett mint az Illés vagy az Omega. Valójában az Ő popzenéjük jelenti azokat a mérföldköveket, amelyeken a mai magyar popkultúra fekszik. A Generál 4 éves tiszavirág életű munkássága alatt megálmodott néhány olyan dalt, amit ma is szívesen hallgatnak az emberek.

Nem ez az első, hogy újra alakultak. 1999. szeptember 18-án a Budapest Sportcsarnokban 24 év után léptek színpadra, és a közönség óriási szeretettel fogadta őket. Bár a sportcsarnok azóta porrá égett, de a rajongók lelkesedése még sokáig emlékezetessé teszi ezt a koncertet. Egy évvel később pedig a Rock Cafében adtak kiváló koncertet.

Most újra érezhetik az akkori tombolást és emlékezetes pillanatokat december 29-én a Csabagyöngye Kulturális Központban, Békéscsabán. A koncerten lesz egy három tagú Makroled vokál is. Vendégként megjelenik Marót Viki (Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar) és Zentai Márk (Mörk) is.

A jegyek online is megvásárolhatóak a www.gagprodukcio.hu cimen, illetve a Csabagyöngye Kulturális Központban, a Csaba Center információs pultjánál, a Tourinform irodában és a Bábika Bt.-nél (Gábor köz 6.). További információkért látogasson el a Generál Facebook oldalára, vagy érdeklődjön a +36 30 938 3729 telefonszámon.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.