- hirdetés -

Két napon keresztül nem lesz járóbetegellátás az Orosházi Kórház laborjában – költözés miatt. Csütörtöktől a régi rend szerint, de már új helyen fogadják a betegeket.

November végén adták át a kórház nagyszabású beruházását, a központi technológiai tömböt.
– A mintegy 1,7 milliárdos fejlesztés számos területen jelent előrelépést, és több változást is maga után von. Az egyik, hogy a szakrendelő első emeletéről elköltözik a labor, mégpedig az új központi tömb földszintjére – tudtuk meg dr. Duray Gergő főigazgatótól.

A költözést jövő héten ejtik meg: hétfőn utolsó napját tölti a laboratórium a szakrendelőben, kedden és szerdán pedig szünetel a járóbetegellátás. – December 8-án, és 9-én végezzük a gépek beállítását és a próbaüzemet, ezért ezen a két napon nem lesz járóbetegellátás a laborban. Csütörtöktől ismét fogadjuk a betegeket – tájékoztatott Berta Róbert üzemeltetési főosztályvezető. – A labor a főépület auláján, a sorszámosztó berendezésen keresztül közelíthető meg. A rend tehát a régi, sorszámmal együtt érvényes a beutaló – ismertette a főosztályvezető, hozzátéve, az átmeneti időszakban tájékoztatókkal, irányt mutató nyilakkal segítik a laborba érkezőket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.