- hirdetés -

Orosházáról a békéscsabai kórházba szállították a volt kedvesének meggyilkolásával gyanúsított H. Mihályt, aki tette után fagyállót ivott. A férfi csütörtök délután meghalt, de a nyomozás tovább folyik. Írjuk, hogy miért.

Több nem hivatalos forrásból is úgy értesült a beol.hu, hogy pénteken életét vesztette az a férfi, aki kedden a gyanú szerint megölte volt barátnőjét – erről itt írtunk. A nagymácsgocsi, kétgyermekes asszony az Orosházi Kórház belgyógyászatán dolgozott, holttestét kedden este Orosháza külterületén találták meg a rendőrök. Szerdán pedig Pusztaföldváron, magatehetetlen, kihűlt állapotban találták meg a nyomozók a gyilkossággal gyanúsított férfit.

Nem hivatalos információink szerint H. Mihály fagyállót ivott, hogy végezzen magával. A férfit először az orosházi, majd onnan a békéscsabai kórházba vitték, ahol péntek reggelre csütörtök délután meghalt.

Az 55 éves nagyszénási férfi a helyi kórházban dolgozott beteghordóként, itt ismerkedett meg az asszonnyal, de később kapcsoltuk felbomlott, de úgy tudjuk, a férfi ezt nem vette tudomásul, zaklatta az asszonyt.

A lesújtott család, barátok és ismerősök szerda este csendes megemlékezést tartottak az áldozat emlékére.

Frissítés

A nyomozás nem állt le a gyanúsított halálával

Kérdést intéztünk a rendőrséghez, igaz-e a halálhír és ha igen, abban az esetben mi történik a nyomozással?

Az alábbi választ kaptuk.
„A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az emberölés bűntett gyanúja miatt elrendelt nyomozást a Büntetőeljárásról szóló törvény szerint folytatja tovább.”

Egy korábban nyomozóként dolgozó forrásunk elmondta, azzal, hogy meghal a gyanúsított, messze nincs vége az ügynek. A rendőröknek ugyanis minden kétséget kizáróan bizonyítani kell, hogy valóban a gyanúsított követte el a bűnügyet. Többek között azt is vizsgálják, volt-e társa, pontosan hol, milyen indítékok alapján és miként történt az emberölés.

Ha minden bizonyíték megvan, és a nyomozás végén kiderül, hogy egyedül tette, akkor a gyanúsított halála miatt megszüntetik az eljárást.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.