- hirdetés -

A rendőrök Pusztaföldváron, magatehetetlen állapotban találták meg H. Mihályt, aki volt barátnője meggyilkolásával gyanúsítható. Az Orosházi Kórház gyászolja kollégáját.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást azt követően, hogy egy férfi november 17-én Orosházán megölte volt barátnőjét.

A rendőrök a férfit és autóját november 18-án reggel 7 óra körüli időben Pusztaföldváron találták meg. Az 55 éves H. Mihály magatehetetlen állapotban van, a rendőrök mentőt hívtak hozzá.

A rendőrség a nyomozás során szakértőkkel vizsgálja a nő halálának okát és körülményeit.

A beol.hu úgy tudja, az Orosházi Kórházban ismerkedett össze a gyanúsított és áldozata, évekkel ezelőtt. A férfi betegszállító, a sürgősségin beteghordó is volt, így találkozott a nővérrel, akivel azután éveken át tartott a szerelem. Majd az asszony felbontotta a kapcsolatot, amibe a férfi nem akart belenyugodni, zaklatta volt élettársát.

Frissítés

Sajtóhírek szerint az áldozat az Orosházi Kórházban dolgozott nővérként. Ezen értesülést megerősítette Greksza Lászlóné, a kórház ápolási igazgatója.
– Kolléganőnk volt, nálunk dolgozott nővérként. Éjszakásként kellett volna bejönnie dolgozni, de nem jelent meg munkakezdésre. Kollégái többször keresték telefonon, de mindig a férfi vette fel, aki az egyik alkalommal úgy felelt, ne zavarják őket, wellnesszeznek. A kórházban teljesen lesokkolt mindenkit a hír, nem tudunk magunkhoz térni – fogalmazott az ápolási igazgató.

Grekszáné elmondta, a  gyilkosággal vádolt férfit Pusztaföldvárról az orosházi kórházba szállították. Eszméletlen, kihűlt állapotban érkezett, kivizsgálása jelenleg is tart.

A kórházra kitűzték a fekete zászlót, a teljes kollektíva gyászol.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.