- hirdetés -

Az orosházi ápolónő emléke előtt tisztelegnek barátai. Aki ismerte, vagy csak leróná kegyeletét, vigyen egy mécsest a csendes megemlékezésre szerda este. A gyilkossággal gyanúsított férfit átvitték Békéscsabára.

Reggel írtunk róla, hogy meggyilkoltak egy 48 éves nagymágocsi nőt. A gyilkossággal gyanúsított nagyszénási férfit reggel fogták el a rendőrök, eszméletlen állapotban az Orosházi Kórházba szállították. A kivizsgálások után kiderült, fagyállót ivott, így állapota súlyos életveszélyes, napközben eszméletlen állapotban átszállították a békéscsabai kórház intenzív osztályára.

Az áldozat barátai néma megemlékezést tartanak ma este azon a helyen, ahol a kórházban dolgozó ápolónőt megtalálták. Az alábbit írták:

„Egy ilyen hír mindenkit felkavar, s rögtön szeretne mindent tudni. A hölgy (mert a szó szoros értelmében igazi hölgy) a barátunk. Mindannyiunknak nehéz, aki ismeri, egy felfoghatatlan, értelmetlen tragédia. Az anyuka/barátnő/ kolléganő emlékére este gyertyagyújtást szervezünk azon a bizonyos helyszínen.”

Ez a helyszín a Szentesi út felé haladva, az Orosháza táblát elhagyva a megyehatár táblánál található. A szervezők kérik, hogy mindenki csak egy mécsest vigyen a csendes megemlékezésre.

Ezen a helyszínen találták meg az áldozatot. Itt lesz az esti megemlékezés is (Fotó: Melega Krisztián)
Ezen a helyszínen találták meg az áldozatot. Itt lesz az esti megemlékezés is (Fotó: Melega Krisztián)

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.