- hirdetés -

Orosháza legújabb szórakozóhelyére menet mostantól minden pénteken és szombaton, azaz minden bulinapon egy ingyenes partybuszt is igénybe lehet venni.

A 8 fős bulijárat 22 órától hajnal 2-ig vehető igénybe Orosháza belterületén és csak a BlaBla irányába. (Előrendelhető a 70/532-6130-as telefonszámon)

A teljes hétvégi program:

A pénteki nap vendége (október 30.) Csongrád megye legismertebb lemezlovasa, Big Bill lesz, a belépés pedig csupán egy 500 Ft-os, de 100%-ban lefogyasztható italkupon megvásárlásával lehetséges. Külön belépődíj nincs.

Komoly buli várható a hétvégén
Komoly buli várható a hétvégén

Szombaton már korai kezdéssel (22 óra) a Mrs.Shame zenekar koncertezik, amit Dj Berry követ majd és a legjobb házibulis zenéket játssza. A belépő ezen a napon 500 Ft.

Szombaton a Mrs. Shame ad élő koncertet
Szombaton a Mrs. Shame ad élő koncertet

Aki még nem látta, csak a szóbeszédből hallott a BlaBla egyedülálló borospincéjéről, annak ideje ellátogatni, mert gyorsan fogynak a különleges, de elérhető árú borok. A teraszon helyben, sparhelten sütött lepény várja azokat a vendégeket, akik megéheznek buli közben.

A hétvége mindkét napján (csak ezen a héten!) meg lehet ülni egy igazi rodeó bikát a BlaBlában. Akár pénteken, akár szombaton érkezik a vendég, bármelyik nap kipróbálhatja magát!

A belépés mindkét napon csak 18 év felett!

BlaBla, 5900, Orosháza, Táncsics u 17, a legendás Lucifer helyén.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.