- hirdetés -

Stabilitás, megbízhatóság, ügyfélközpontúság – ezt kínálja a pénzintézet orosházi fiókja.

Fekécs Leventét, a Budapest Bank orosházi fiókvezetőjét júniusban elkezdett beszélgetésünket folytatva most néhány aktualitás kapcsán kerestük meg.

Milyen tapasztalatai voltak a 2015. július 1.-től már igényelhető CSOK (családok otthonteremtési kedvezménye, régi nevén szocpol) kapcsán az elmúlt két hónapban?

–  Nagyon sok ügyfél érdeklődött a fiókban a lehetőség iránt, jómagam pedig már jóval a lehetőség megnyílása előtt – több külső helyszínen is – fórumokat tartottam ebben a kérdéskörben. Az jól látszik, hogy a jogszabály bonyolultsága és a különböző helyekről származó információk kuszasága megnehezítette az ügyfelek tájékozódását, és ezeket a kérdéseket kizárólag egyéni beszélgetések során lehet tisztázni és pontosítani. Jelenleg – többek között – az egyik legnagyobb kérdés a CSOK összegének saját erőként való elfogadása – a Budapest Banknál folyamatban van a konstrukció kialakítása. Mivel az ügyfelek elképzelései sok buktatót rejthetnek, azt javaslom, hogy ilyen ügyekben mindenképpen forduljanak fiókunkhoz. Jómagam hosszú éveken keresztül foglalkoztam ilyen igénylésekkel és több száz ügyleten vagyok már túl eddigi banki pályafutásomban, így megbízható és hiteles információkkal tudok segíteni minden leendő ügyfelünknek.

Fekécs Levente fiókvezető a CSOK megjelenése előtt több  helyszínen fórumokon tájékoztatott a lehetőségről
Fekécs Levente fiókvezető a CSOK megjelenése előtt több helyszínen fórumokon tájékoztatott a lehetőségről

Ha egyetlen terméket kellene megneveznie a banknál, amellyel leendő ügyfeleik a legjobb megoldást kapják az igényeikre, melyik lenne az?

– Természetesen a Jóljáró csomagunk, ez számomra egyértelmű. Ez a csomagunk az összes élethelyzetre kínál megfelelő pénzügyi megoldást: lakossági fizetési számlát, megtakarítási számlát, valamint bizonyos feltételek teljesülése esetén folyószámlahitelt és hitelkártyát tartalmaz egyben, egyidejű igénylés esetén kedvező feltételekkel.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A JÓLJÁRÓ csomag részletes leírását és teljeskörű feltételeit a JÓLJÁRÓ Csomag Hirdetmény, a Lakossági számlavezetés hirdetmény és a Lakossági forint, vagy deviza fizetési számla, valamint a Betéti általános szerződési feltételek és az Üzletszabályzat tartalmazza. A JÓLJÁRÓ csomag a hirdetményben meghatározott újonnan, egy időben igényelt lakossági forint fizetési számlát, fizetési számlával már rendelkező ügyfelek esetében díjcsomag váltást, folyószámlahitelt, Extra megtakarítási számlát és GO! hitelkártyát tartalmaz. A Bank a hitelt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. A folyószámlahitel és hitelkártya THM 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A Budapest Bank csatlakozott a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexhez, amelynek kötelező érvénnyel alávetette magát. A Magatartási Kódex megtekinthető a Budapest Bank honlapján (www.budapestbank.hu). Lakossági fizetési számla:EBKM 0,00%. GO Hitelkártya: THM 39,3%. Extra Megtakarítási számla: EBKM 0,25-1,35%. Folyószámlahitel: THM 29,9%.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.