- hirdetés -

Három Orosházán szolgáló tűzoltónak szurkolhatunk a mai versenyen. Ha nem tudnál a belvárosba menni, akkor kövesd az eseményeket a neten!

TFA (Toughest Firefighter Alive) azaz a Legerősebb Tűzoltók Versenye – tavaly is Orosháza adott otthont a megmérettetésnek, és idén is a város kapta a rendezési jogot. Szombaton a magyar tűzoltók mellett külföldiek is teljesítik a feladatokat a Rákóczi úton felépített pályán. Összesen 120-an indulnak.

A feladatok: Két tűzoltótömlő kihúzása 40 méterre futva, 50-50 ütés egy dobozra 6 kilós kalapáccsal, 15 kilós ballonok cipelése 40 méterre, 2,5 méteres tűzoltó palánk átugrása, futás 80 kilós bábuval 80 méterre, lépcsőzés egy kétszintes állványra és 20 kilós tömlők felhúzása, tűzoltó tömlők feltekerése. Ez lesz a hat feladat, mindezt persze minél gyorsabban, bevetési ruhában és légzőkészülékben! És a hőségriadóról se feledkezzünk el. A pálya végén már levegőt venni is kihívás a tűzoltóknak, rájuk fér tehát a szurkolás.

Három orosházinak szurkolhatunk, a kora délutáni órákban (a legmelegebb időszakban) állnak a rajthoz tűzoltóink: Németh László, Ambrus József és Deák Sándor. 

Ezt megtehetitek a rendezvényen, Orosháza belvárosában, vagy követhetitek az eseményeket a YouTubeon, mégpedig itt:
httpvh://youtu.be/YwaQ48Mw36w

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.