- hirdetés -

Augusztus 20-a csütörtökre esik, az augusztus 21-e péntek extra pihenőnap, így négynapos hosszú hétvégénk lesz két hét múlva. Azonban ezt a plusznapot augusztus 8-án, szombaton le kell dolgozni.

A boltok, nagyáruházak az egyébként is megszokott szombati nyitva tartással várják a vásárlókat. A polgármesteri hivatalban pénteki munkarend szerint dolgoznak most szombaton, az ügyfeleket 8-tól 10 óráig fogadják. A járási hivatalban is pénteki nyitva tartás szerint telik a nap, az ügyfeleket 8-12 óráig várják.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) orosházi kirendeltségén is a pénteki munkarend lesz érvényben, 8-12 óráig tartó ügyfélfogadással. A munkanap ellenére a szakrendelőben, háziorvosi rendelőkben, gyermekorvosoknál nem lesz rendelés, de az Orosházi Kórház megerősített ügyeletet tart az SBO-n, a betegek nem maradnak ellátatlanul.

A munkanap-áthelyezés miatt szombaton a pénteki napra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok, az autóbuszok pedig munkanapi menetrend szerint járnak augusztus 8-án.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.