- hirdetés -

A Sör-Virsli Fesztivál sikeresen zárt, soha nem látott tömeg volt Gyopárosfürdőn, az ország több pontjáról érkeztek vendégek. A szervezőket kértük értékelésre.

A két nap alatt mintegy tizenötezer embert számlált a hétvégi fesztivál, ez a város életében kimagasló eredmény. Kiss László fő szervezőtől, a Jövő Építők TDM elnökétől megtudtuk, a hatalmas hőségben előfordultak ugyan kisebb problémák a berendezésekkel, pénteken volt, hogy sokat kellett várni egy-egy sörre, de összességében elmondható, hogy a rendezvény gond nélkül, balesetmentesen zajlott.

Turisztikai szempontból is sikeresen zárt a IV. Sör-Virsli Fesztivál. Fejes Róbertné turizmusért felelős alpolgármester kiemelte, a gyopárosi kemping és a szálláshelyek is csaknem teljes kihasználtsággal működtek a hétvégén, az ország  több pontjáról érkeztek vendégek.

A fesztivál mindkét napján (pénteken és szombaton is ) a helyi fellépőké volt a színpad, a délutáni órákban, néptánc, karate, aerobic és modern tánc szórakoztatta a közönséget. Este a tömegeket megmozgató koncertek következtek. Az első napon az Irigy Hónaljmirigy és a Tankcsapda, szombat este a rockabilly stílust játszó Mystery Gang, majd a két rapper, Majka és Curtis adott nagykoncertet.

A szervezők úgy vélik, a látogatottság az igazi visszajelzés, Orosháza-Gyopárosfürdő soha nem látott koncert tömeget tudhat maga mögött.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.