- hirdetés -

Befejeződött a városi kispályás labdarúgó bajnokság 2014/2015.évi idénye. A pontvadászatot a Revans-Otthon2 csapata nyerte. A csapat vezetőjével, György Sándorral beszélgettünk a csapatról, a sikerekről.

– Mikor alakult a csapat, milyen tervekkel kezdték el a bajnokságot?

– Csapatunk 2009-ben alakult újjá, a régi Határőrség csapatból, amellyel az 1980-as évek végétől szerepeltünk a városi kispályás bajnokság különböző osztályaiban. A régi játékosok igényelték, hogy alakuljon meg az új csapat. Az volt a célunk, hogy jöjjön létre egy baráti társaság, akikkel hetente összejövünk egy kis testmozgásra és utána egy baráti beszélgetésre. Az évek során a csapat összetétele kisebb-nagyobb változásokon esett át és ennek kapcsán is folyamatosan fejlődött, amit mi sem bizonyít jobban, hogy 2013-ban a „B” osztályt, tavaly és most pedig a legmagasabb osztályt nyertük meg. (A bajnokság végeredménye itt olvasható. A szerk.)

Volt olyan időszak, amikor egymást követő 41 mérkőzés alatt sem találtunk legyőzőre.

– Kik alkotják a csapatot?

– A csapat játékosai egy baráti társaság, többen rendőrök, néhányan pedig labdarúgó játékvezetők is egyben, illetve egy páran nagypályás mérkőzéseken is szerepelnek a megye alsóbb osztályaiban.

– További tervek?

– A bajnoki címet zenés-táncos mulatsággal ünnepeltük meg az Otthon2 Sörözőben, ahol átadtuk a csapat gólkirályának – Somogyvári Tibornak és Serfőző Jenőnek –, illetve a csapat legjobb kapusának – Mező Sándornak – a díját. Az ünneplést követően mindenki nyaral egy kicsit,majd hetente egy alkalommal, focival készülünk a következő bajnokságra, amin szeretnénk ismét jól szerepelni.

Csapatnévsor: Benyó Norbert, Farkas Csaba, György Balázs, György Sándor, Gyuga Zsolt, Kotolák József, Kovács Sándor, Dr. Kóródi Attila, Krecsméri Milán, Lovas László, Mező Sándor, Molnár István, Motyovszki Gábor, Pipís István, Roszkos Roland, Serfőző Jenő, Somogyvári Tibor.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.