- hirdetés -

Megkaptuk a plakátot arról, hogy a háromnapos fesztiválon melyik fellépő mikor kezd. A helyiek délután szórakoztatnak, a nagy zenekarok pedig estére vonzzák majd a népet.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy kik lesznek a fő fellépők a Sör-Virsli Fesztiválon. Az is kiderült pár napja, hogy mégsem a főtéren, hanem Gyopárosfürdőn lesz a fesztivál.

De az eddig nem volt ismert, hogy melyek azok a helyi csoportok, akik a délutáni órákban szórakoztatják majd a nagyérdeműt. Nos, most ez is kiderült, a főszervező Jövő Építők TDM elküldte nekünk a részletes programot, amiből az is kiderül, hogy a Sör-Virsli Fesztiválhoz csatlakozott gellértegyházi Folk-Fesztiválon kik lesznek majd. Íme…

150707_sor_virsli_fesztival_reszletes_plakat

Már épül a színpad

Kedden lebontották a főtéren a városi nagyszínpadot is. Kiss László TDM elnök kérdésünkre elmondta, a tervek szerint halad a fesztivál helyszínének előkészítése Gyopárosfürdőn, a kemping melletti füves részen. A színpadot oda szállította ki a Városüzemeltetési Zrt, és már el is kezdték felépíteni.

A fesztivál végeztével a színpad visszakerül a főtérre, hiszen a nyáron lesznek még olyan programok a belvárosban, amihez szükség lesz rá.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.