- hirdetés -

Július elseje a köztisztviselők napja. Az orosházi közhivatalnokok Gyopárosfürdőn töltöttek együtt egy kellemes napot.

A Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezete 1996-ban kezdeményezte, hogy a köztisztviselői törvény 1992. július 1-jei életbelépésének emlékére Magyarországon július elseje legyen a köztisztviselők napja – 1997-ben tartották meg először.

Hivatalos ügyintézésre alkalmatlan volt a szerdai nap, hisz zárva tartott többek között az okmányiroda, a kormányablak, a polgármesteri hivatal, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálata. Hagyomány már Orosházán, hogy a köztisztviselők napja alkalmából Gyopárosfürdőre invitálják az önkormányzat dolgozóit.

– Hétfőn hivatali értekezlet keretében értékeltem az első féléves munkát, ez a nap viszont a kikapcsolódásé, a megérdemelt pihenésé. Nemcsak a jelenlegi, hanem a nyugdíjas dolgozókat és családtagjaikat is vendégül láttuk. Több mint 250-en töltöttek együtt egy kellemes napot – tájékoztatott dr. Horváthné dr. Barta Edit jegyző.

A közszolgálati tisztviselők napján 250-en kapcsolódtak ki Gyopárosfürdőn. A játékos vetélkedő, a fürdőzés és sportolási lehetőség mellett, Béres Enikő gyermekműsorral szórakoztatta a kicsiket, akiknek közben a lufihajtogató bohóc készítette a virágokat, állatokat. – Szükség van az ilyen jellegű kikapcsolódásra, hisz lehetőség van arra, hogy jobban megismerjük egymást, és összekovácsolja az együtt dolgozó kollégákat – emelte ki Dávid Zoltán polgármester köszöntőjében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.