- hirdetés -

Régi hagyományt elevenítenek fel Szentetornyán.

Sok év után újra Szent László napi búcsút és falunapot rendez Antal László önkormányzati képviselő június 27-én, szombaton Szentetornyán.

A program 8 órától zenés ébresztővel veszi kezdetét, majd ünnepélyes megnyitó és áhítat. A programok között szerepel a Székács evangélikus iskola diákjainak néptánc bemutatója, Koszorús Oszkár helytörténész előadása Szentetornyáról, mulatós zenei műsor Ifj. K. Tóth László közreműködésével, Harangozó Imre néprajzkutató előadása Szent László napról, Folkográfia koncert, az Egységes Szociális Központ színjátszóinak előadása, szépkorúak köszöntése, utcabál.

Egész nap vidámpark, ugrálóvár, gyermekprogramok, kirakodóvásár, helytörténeti kiállítás várja az érdeklődőket. Ebédidőben mindenkit szeretettel várnak egy tál étellel. A vöröskereszt jóvoltából lehetőség lesz vérnyomás, vércukor- és testsúly-mérésre, valamint rendőr- és tűzoltóautót is megtekinthetnek közelről a kilátogatók.

A nap folyamán több versenyt is rendeznek, a csülökpörkölt versenyre június 22-ig a 06/20 962-7265-ös telefonszámon, vagy az antal.l@mailbox.hu e-mail címen, a házi sütemény és házipálinka versenyre a rendezvény napján 13 óráig lehet nevezni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.