- hirdetés -

Kidobtak négy kölyökkutyát Gádoros határban, három életét már nem tudták megmenteni az állatvédők, a negyedik életben maradásáért jelenleg is küzdenek.

Az Orosházi Szikhát kutyamenhelyt vasárnap azzal hívták fel, hogy Gádoros határában kirakott valaki 4 kölyökkutyust. A menhely munkatársai mindent félbehagyva azonnal a helyszínre rohantak, de három kicsi életét már nem tudták megmenteni. Egy kiskutyus életéért jelenleg is küzdenek – olvastunk a menhely Facebook oldalán.

Most már jó kezekben - az állatvédők mindent megtesznek a kutyusért (Fotó: menhely)
Most már jó kezekben – az állatvédők mindent megtesznek a kutyusért (Fotó: menhely)

Gyorsan kellett cselekedniük, mert az 1-2 naposra tehető kicsi kiszáradóban volt, egykori menhelyi, örökbefogadott kutyájuk segített – a szoptató anyakutya, Ropi – hét kicsinye mellett elfogadta az életéért küzdő kutyust is. A továbbiakban, hogy ne terheljék le nagyon Ropit, kecsketejjel cumiztatják a kölyköt, akinek bíznak az életben maradásában az állatvédők.

Frissítés:

Egy lelkes állatvédő, Horváthné Busa Nicole pótanyukát biztosított a kidobott kölyökkutyának. Most már biztos, hogy életben marad, és megfelelően fog fejlődni! Köszönet érte! Fotók itt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.