- hirdetés -

A 23. fordulót rendezték a megyei bajnokság I. osztályában. A Rákóczi a Szarvas otthonában vendégszerepelt és két  gólos vereséget szenvedett.

Szarvasi FC – Rákóczi Vasas SE 2 – 0 (2 – 0)

Szarvas, 200 néző. V.: Benyovszki.

Szarvas: Kiri – Darida, Kukovecz, Szikora, Filyó, Zima, Klimaj, Medvegy (Gulyás 60.perc), Moldván, Zsíros, Nagy Sz. D. Edző: Rétes Pál.

Rákóczi Vasas: Lévai – Debreceni, Németh, Ludányi, Boros, Vili, Mazán(Szabó Á.66.perc)), Kánya, Buza, Tasi, Simon R. (Asztalos G.58.perc) Edző: Polyák László.

Lendületesen kezdte a mérkőzést a hazai csapat és az első félidőben tetemes előnyt szerzett. A 24. percben Nagy Sz.D. egy hazai „tűzijáték”után lőtt a kapuba, majd a félidő derekán, a 43. percben Klimaj találatával fordultak a csapatok. A második játékrészben a Rákóczi több nagy helyzetet elhibázott, ami azt jelentette, hogy a Szarvas megnyerte a találkozót.

Rétes Pál: – Végig fegyelmezetten, nagy akarással játszottunk. Meggyőző első félidő után a vendégek a másodikban nagy erőket mozgósítottak a gólért. Példaszerű volt a hozzáállásunk.

Polyák László: – Saját magunkat vertük meg, és nemcsak azért, mert könnyen elkerülhető gólokat kaptunk, hanem azért is, mert a rengeteg helyzetből az üres kapuba sem tudtunk betalálni.

Ifjúsági mérkőzésen: Szarvasi FC – Rákóczi Vasas 7 – 4

A Rákóczi továbbra is a 2. helyen áll a tabellán. A csapat április 25-én Rákóczitelepen fogadja a Mezőkovácsházát. A találkozó kezdési ideje: 17 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.