- hirdetés -

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 21. fordulójában a Rákóczi Méhkerékre látogatott. Kemény mérkőzésen megszakadt a Rákóczi  augusztus óta tartó  veretlenségi sorozata.

Méhkeréki SE  – Rákóczi Vasas SE 2 – 0 (2 – 0)

Méhkerék, 150 néző

Vezette: Bán J.(Mozsár,Rusz)

Méhkerék: Patka – Lukucz I., Ruzsa, Komlósi(Lukucz 72.perc), Szarka, Repisky(Rostás 85.perc), Bagyinszki, Sztojka(Szigeti 90.perc), Pojendán, Ruzsa, Knyihár
Vezetőedző: Bíró Róbert.

Rákóczi: Lévai – Vincze, Németh(Kiss Z.88.perc), Ludányi, Boros, Vili(Simon L.59.perc), Szabó, Mazán(Simon R.68.perc), Kánya, Buza, Tasi
Vezetőedző: Polyák László.

A 30. percben kapu előtti kavarodás végén Lukucz lőtt kapura, Lévai védett, de az asszisztens jelzésére a játékvezető gólt ítélt,1–0.

A 44. percben Bagyinszki a széllel támogatva 15 méterről lőtt a hálóba, 2–0.

A Rákóczi a második játékrészben mindent megtett a szépítésért, de ezen a napon semmi sem sikerült.

Polyák László: Ideálisnak nem volt nevezhető  a heti felkészülésünk. Méhkeréken a szokásos körülmény fogadta a csapatot: erős szél, kemény pálya és egy „szenzációs”szolnoki játékvezető. Arra büszkék lehetünk, hogy augusztus óta a mai napig  őriztük a veretlenségünket.

A Rákóczira a jövő héten kettős feladat vár. Április 8-án, szerdán Magyar Kupa mérkőzésen az OMTK-ULE műfüvén fogadja a Mezőhegyes csapatát. A találkozó kezdési ideje: 18 óra 30 perc.

Április 12-én, vasárnap 16 óra 30 perckor bajnoki találkozón látja vendégül a Jaminát. A mérkőzés kezdési ideje: 16 óra 30 perc.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.