- hirdetés -

Március 28-án este idegenben lép pályára férfi kézilabdacsapatunk – a betegségek, sérülések miatt ezúttal is kérdéses, milyen összeállításban.

Szombaton 18 órától a Csurgói KK otthonában folytatja a felsőházi rájátszást az Orosházi FKSE-LINAMAR felnőttcsapata az NB I-es bajnokságban. Vladan Jordovic vezetőedző szerint a cél a minél jobb játék.

– Olyan csapat ellen játsszunk, melynek az európai körökben is megvan a maga súlya. Tapasztalt játékosokból áll a csurgói gárda, és olyan edző vezeti őket, aki a magyar válogatottnál segítőként dolgozik. Nekünk jelenleg sok problémánk van a beteg és sérült játékosok miatt, még mindig nem tudom, milyen összeállításban lépünk pályára. Ami az eredményt illeti: a Csurgó abszolút favorit a meccsen, nekünk az a feladatunk, hogy minél jobban játsszunk, és próbáljuk megismételni a Tatabánya elleni találkozó jó periódusait. Az utolsó mérkőzéseken több szerepet adok a fiatalabb játékosaimnak, hogy megnézzem, mire képesek ebben a pillanatban, és hogy tapasztalatokat gyűjtsenek a következő szezonra – emelte ki Vladan Jordovic a klub honlapjának nyilatkozva.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.