- hirdetés -

A küzdelmes megye I-es focimeccsen nem született gól, csapatunk továbbra is a 2. helyen áll a tabellán.

Mezőhegyesi SE  –  Rákóczi Vasas SE    0 – 0 

Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés, Mezőhegyes, 300 néző
Vezette: Bálint A. (Zahorecz,Kepka)

Mezőhegyes: Vígh – Kovács R., Szabó R.(Szügyi 70. p.), Dajcs, Karancsi N., Kovács Z., Szabó Á., Boros, Szlovák, Ács, Nagy Sz.(Kormányos 70. p.)
Edző: Mákos Árpád.

Rákóczi Vasas: Lévai – Debreceni, Németh, Ludányi, Boros –  Gulyás, Vili, Buza, Kánya (Asztalos 90. p.) –  Mazán (Vincze A. 75. p.), Tasi.
Edző: Polyák László.

A 19. fordulót rendezték a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi az örök rivális, Mezőhegyesi SE otthonában lépett pályára március 21-én.

Küzdelmes mérkőzésen mindkét oldalon adódtak helyzetek, de a csatárok ezúttal adósak maradtak a góllövéssel. A hazaiak mestere, Mákos Árpád a 70. percben kettős cserével próbálta felpörgetni csapatát, de a Rákóczi védelem jól állt a lábán. A mérkőzés 88. percében a mezőhegyesi Varga Péter a kispadról mehetett idő előtt zuhanyozni.

Polyák László: – A pálya minősége méltatlan volt a rangadóhoz, a kemény talaj a 47-es úttal vetekedett. Kemény, férfias mérkőzésen a hazaiak valamivel több helyzetet alakítottak ki, viszont Mazán révén mi lőttünk kapufát. A játék összképét tekintve igazságos döntetlen született. Gratulálok a csapatnak, Lévai Balázs 180 perce nem kapott gólt.

A Rákóczi március 28-án az OMTK-ULE műfüvén fogadja a Tótkomlóst. A találkozó kezdési ideje: 17 óra 30 perc.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.