- hirdetés -

Közgyűlést tartott az Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület – elfogadták a szakmai és pénzügyi beszámolót, majd új vezetőséget választottak. Vajer Tamás az új elnök.

A péntek délutáni közgyűlésen Rajki István klubelnök ismertette az egyesület elmúlt évének szakmai beszámolóját, kiemelve: mozgalmas évet zárt az OFKSE. Méltatta “az óvodától a főiskoláig” program jelentőségét, valamit azt, hogy a 300 sportoló fiatal révén jó kapcsolatot ápol a klub az oktatási intézményekkel. Hangsúlyozta a serdülő és ifjúsági együttesek munkáját, az NB I/B-ben szereplő juniorok tevékenységét.

Az élvonalban szereplő felnőttcsapat kapcsán kiemelte: sikerült elérni a kitűzött célt, a felsőházi szereplést, az EHF-kupában pedig történelmet írt a gárda Vladan Jordovic edző vezetésével. Zárszavában az elnök elmondta, a klubvezetés mandátuma lejár, ő maga pedig egészségügyi okokból nem vállalja az újraválasztást, így leköszönő elnökként sok sikert kívánt a leendő vezetőségnek.

Vajer Tamás az új elnök a klub élén
Vajer Tamás az új elnök a klub élén

A 2014. évi pénzügyi beszámoló elfogadása után megválasztották az új elnökséget, melyben helyet kapott dr. Duray Péter, Ivanics János, Kéri László, Kiss László és Vajer Tamás. Az új elnökség döntése értelmében Vajer Tamás tölti be az elnöki tisztséget, Kiss László alelnöki, Ivanics János pedig társadalmi elnöki pozíciót kapott – írja a klub honlapja.

A frissen megválasztott elnök, Vajer Tamás megköszönte a tagság bizalmát, valamint a leköszönő elnöknek a sok éves munkát, amit a klub élén végzett. Korrekt, partneri kapcsolatot ígért az egyesületen belül a kitűzött távlati célok elérése érdekében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.