- hirdetés -

Méltósággal, szerethetően zenélnek, vasárnap este városunkba érkezik „tavaszi hadjáratuk”.

Március 15-én, 18 órától a Szabó Balázs Bandája lép fel a művelődési központ színháztermében. Az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat és az Orosházi Polgári Együttműködés Egyesület szervezésében egy minőségi, értéket közvetítő, minden korosztályhoz szóló zenekar ad ingyenes koncertet.

– Nagyon régen muzsikáltunk Orosházán.

Mindig különleges pillanat, amikor ennyi idő után újra találkozunk azokkal, akik figyelnek ránk.

Már csak emiatt is különleges műsorral készülünk az orosháziaknak: kicsit átvilágítjuk, áttekintjük a zenekar elmúlt öt évét, sok régi és új dallal száguldunk végig ezen az estén, összegezve kicsit, hogy mi minden történt azóta, hogy nem találkoztunk. Reméljük, emlékezetes kaland lesz – emelte ki az OrosCafénak nyilatkozva Szabó Balázs.

Íme a legújabb, állandóan játszott slágerük

Három lemezt jegyez eddig a 2009-ben alakult Szabó Balázs Bandája, a Megcsalogató és az Átjárók című dupla album után tavaly adták ki Élet elvitelre című lemezüket, Julie Rens-szel közös, Hétköznapi című dalukat tavaly beválasztották a 10 legirodalmibb magyar dal közé.

A magyar népzene, a rock, a blues és a funk határvidékein mozgó zenekar jelenlegi felállása: Szabó Balázs – gitár, hegedű, ének, kaval, Harangozó Sebestyén – gitár, ének, Ölveti Mátyás – cselló, ének, Acsády Soma – basszusgitár, Ferencz László – dob.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.