- hirdetés -

Nem nagyon, csak egy kicsit, de átszabtuk az OrosCafé menüsorát, és a helyi média két másik terméke, a hetilap és a tv is új felületet kapott.

Időnként belemerülünk az OrosCafé analitikájának mély bugyraiba, és egy kávé vagy tea mellett elemezzük, mit és hogyan kattintgattok és nézegettek az oldalon. Ezekből aztán nagy következtetéseket vonunk le és megindul az ötletelés, hogyan tegyük még jobbá az OrosCafét. Sokszor kívülről észre sem vehető dolgokat fejlesztünk, de van, amikor a felhasználót is érintő átrendeződés történik.

TV és újság le, olvasottak előre

Így lehet röviden jellemezni a mostani változást. Megnéztük, melyik menüt és melyik tartalmat kattintjátok legtöbbet, így a listát picit átrendeztük. Almenüből főmenü lett a gazdaság és az életmód, a fotók és a programok előrébb jöttek a sorban, a politika pedig kicsit hátrébb került. Persze a menüpontok sorrendje nem pontos rangsor, a látogatottság mellett egyéb szempontok is felmerülnek, amikor a sorrendet kialakítjuk.

Görgess az oldal aljára, és a Fókuszban galériák mellett, ott jobbra megtalálod az Orosházi Élet számait és a városi TV adását
Görgess az oldal aljára, és a Fókuszban galériák mellett, ott jobbra megtalálod az Orosházi Élet számait és a városi TV adását

A felső menüsorból kikerült az Orosházi Élet és az Orosházi Városi Televízió. Ez persze nem jelenti azt, hogy mostantól nem találjátok meg őket az OC-n. Csupán még jobban kiemeltük, mondhatni szem elé tettük mindkettőt. Nem titkolva azt szeretnénk elérni, hogy még többen kattintsatok az újság online verziójára, és nézzétek a városi TV élő adását az online felületen. Mindkét médiumunk korábbi számait, illetve adásait is eléritek, egyetlen kattintással bejön az archívum is.

A következő hetekben is lesz még néhány kisebb-nagyobb változás az oldalon, hiszen az analitika böngészése sok ötletet ad a szerkesztőségben, mit és hogyan javítsunk az oldal megjelenésén.

Kövess minket Facebookon és Twitteren is, hogy ott is értesülj a legfontosabb, várost érintő hírekről.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.