- hirdetés -

Dr. Keszthelyi Beátát és dr. Vass Zoltánt is kiválasztotta a zsűri, lehet rájuk szavazni. Mindkét Orosházán praktizáló orvos esélyes tehát az Astellas-díjra. 

Korábban itt írtunk arról, hogy dr. Keszthelyi Beáta és dr. Vass Zoltán fül-orr-gégész szakorvosokat Astellas-díjra jelölték hálás betegeik. Mindketten Orosházán praktizálnak, közös a szakterület és közös az is, hogy az Orosházi Kórház fül-orr-gégészeti osztályának elkötelezett, Aranyanyuval erősített csapatára bízzák betegeik gondozását.

Az év orvosa pályázatra beküldött betegtörténeteket a zsűri a napokban értékelte és kijelölte az idei internetes közönségszavazás résztvevőinek körét, a lista ide kattintva nézhető végig. Az egyéni jelöltek sorában van Keszthelyi doktornő és Vass doktor is. Vagyis lehet rájuk szavazni, ide kattintva (településnévvel, vagy az orvos nevével rá lehet keresni) nem csak a történetük található meg, hanem a szavazás menetének részletes leírása is. Három történetet kell kiválasztani (van még megyei doktor a listán, kettő is), majd szavazni, ehhez e-mail címre is szükség lesz, egy e-mail címről szavazni csak egyszer lehet. A szavazás március 6-án elindult, és március 20-án zárul. Az oldal nem túl felhasználóbarát, picit nehézkes a szavazás, de megéri: legyen az orosházi betegeket gyógyító orvosé az Astellas-díj!

Az orosházi fül-orr-gége osztályt De Châtel Rudolf-emlékdíjra jelölték, a csapatra szavazni nem lehet, ellenben szurkolni igen: zsűri dönt majd a díj sorsáról. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.