- hirdetés -

Ismét fociztak egy jót a gyerekek – hat korosztályos tornán vettek részt, és három első helyezést értek el.

Lassan véget ér a tél, de a teremtornák időszaka még mindig javában zajlik az OMTK-ULE 1913 csapatainál, hiszen remek felkészülési lehetőséget biztosít a kisebb korosztályok számára. A hétvégén újabb sikereket zsebelhettek be az orosházi utánpótlás focisták, ugyanis három vidéki tornáról is elhozták a győztes csapatnak járó serleget.

Az ULE U7-es csapata szombaton, Röszkén szerzett aranyérmet a DAFC Tavaszváró Teremtornáján, ahol összesítésben az első helyen zártak a körmérkőzések után. A legjobb kapusnak járó díjat az orosházi Tompa Ákos érdemelte ki. Vasárnap az U8-asok léptek pályára Szolnokon, a Kolláth Béla Emléktornán, ahonnan szintén aranyéremmel a nyakukban érkeztek haza, miután 23-1-es gólkülönbséggel, veretlenül állhattak fel a dobogó legmagasabb fokára. A torna gólkirálya az „ulés” Lovász Patrik lett.

Meghívásos teremtornán vett részt az egyesület U13-as csapata Kiskunfélegyházán, és a zömében U14-es csapatok alkotta mezőnyben szemet gyönyörködtető focival, összesítésben 26-6-os gólaránnyal elhódították a III. Csikós Ferenc Emléktorna első helyezettnek járó serlegét. Itt a torna legjobb játékosának az orosházi Fehér Bencét választották.

Az aranyérmek mellett az ULE U10-es csapata két győzelemmel és egy vereséggel a második helyen végzett csoportjában a szolnoki Kolláth Béla Emléktornán, így a 4-6. helyért küzdhettek, és végül a VI. helyen zártak a 2005-ös gyerekek. A torna esti zárásán külön tapssal jutalmazták az OMTK-ULE 1913 egyesületét, ugyanis az orosházi klub volt az egyetlen csapat a tél folyamán, amely mind a tíz korosztályos Kolláth Béla Emléktornán részt vett.

Kecskeméten és Szarvason is fociztak orosházi csapatok, előbbi helyen az U11-es gárda V. helyen végzett, míg a szarvasi megmérettetésből VI. helyen jött ki a 2006-ban születettek gárdája.

Fotókért kattintsatok ide, az orosházi klub közösségi oldalára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.