- hirdetés -

Árokba sodródott és fának csapódott vasárnap kora délután egy autó Orosháza és Gádoros között. A balesetben egy ember életét vesztette, ketten súlyos sérülést szenvedtek.

A riasztás vasárnap délután negyed kettő körül érkezett, mely szerinte gy Orosháza irányából Gádoros felé közlekedő Opel Vectra személyautó a vasúti átjárótól mintegy 100 méterre eddig ismeretlen okból letért az útról, árokba csúszott, majd egy fának csapódott.

A baleset következtében a jármű három utasa közül egy ember azonnal életét vesztette,  két súlyos sérült közül az egyikük kirepült az autóból, a másikat a tűzoltók szabadítottak ki feszítővágó segítségével – tudtuk meg dr. Nagy Szilvia megyei katasztrófavédelmi szóvivőtől. Orosházáról két mentőautó érkezett a helyszínre, és riasztották a szentesi mentőhelikoptert is.

Az autó fának csapódott, az egyik utast a tűzoltók vágták ki (klikk a képre)
Az autó fának csapódott, az egyik utast a tűzoltók vágták ki (klikk a képre)

A műszaki mentést az orosházi hivatásos tűzoltók végzik, a munkálatok és a rendőrségi helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

Frissítés:

Információink szerint a gépjármű vezetője, egy 47 éves férfi veszítette életét. A mellette ülő 36 éves férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt szállította el a mentőhelikopter. Az autóból kirepülő 24 éves nő is súlyosan sérült, őt az orosházi kórházba szállították a mentősök.

Frissítés 2:

A baleset körülményeinek helyszíni vizsgálata befejeződött, a rendőrség 18 órakor feloldotta az útlezárást.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.