- hirdetés -

Február 21-én jótékonysági bál. A cél: támogatni az Orosházi Kórház intenzív ellátásának eszközfejlesztését.

Ismét jótékonysági bált hirdet a helyi gyógyító intézmény. A tavalyi rendezvény bevételét a sürgősségi ellátás korszerűsítésére fordítottuk, az ideit az intenzív ellátáshoz szükséges eszközök vásárlására szánjuk – tudtuk meg dr. Duray Gergőtől, az Orosházi Kórház főigazgatójától.

A rendezvény fővédnöke dr. Dancsó József a Magyar Államkincstár elnöke lesz, védnöke pedig dr. Szekeres Veronika, az Országos Vérellátó Szolgálat területi vezetője. Díszvendégként Simonka György országgyűlési képviselő és Dávid Zoltán polgármester szerepel a vendéglistán.

Tavaly 180-an vettek részt az esten, idén még többen bízik a kórházvezetés. Műsort Lugosi Dániel Ali a „Virtuózok” című tehetségkutató győztese ad, majd pedig a Back II Black együttes frontembere, Abebe Dániel. További részletek ide kattintva.

A február 21-ei bálra a vacsorát magában foglaló belépőjegy, illetve támogatói jegy a szakrendelő 3. emeletén az ápolási igazgatóságon vásárolható. Érdeklődni Greksza Lászlóné ápolási igazgatónál lehet a +36 20/512-4290-es telefonszámon.

Felajánlással is segíthető a cél. A kórházi alapítvány számlaszáma 10402647-26410100-00000000.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.