- hirdetés -

Orosháza szívében, megújult környezetben, sok-sok újdonsággal és nyitási akciókkal vár bennünket február 4-től a Piacéri Reál ABC! (x)

Sokan észrevehették, hogy néhány hete nagy munkálatok zajlanak a Reál-hálózat tagjaként működő Élésker Kft. Piactéri ABC-jében. A mindannyiunk számára jól megközelíthető üzlet megújult eladóterében a vásárlókat ezentúl még színvonalasabb keretek között tudják kiszolgálni.

A teljesen új berendezést és színvilágot a még komfortosabb vásárlási élmény szolgálatába állítják, amely már az üzletbe lépve is szembeszökő. Az eddig az üzlet belső zugában megbújó kávézó rész a fogadótérbe került, ahol finom cukrásztermékeket és helyben sült pékárukat találunk. Újdonságként grill-termékekkel is szolgálnak az üzletben, a palettán egyaránt megtaláljuk a grillcsirke egyes részeit, a sült csülköt, a különböző rántott húsokat és a hurka-kolbászt is.

A felújított Piactéri ABC február 4-től várja a vásárlókat
A felújított Piactéri ABC február 4-től várja a vásárlókat

Az egészséges életmód is előtérbe kerül, a reform élelmiszerek színes kínálata mellett a zöldségek és gyümölcsök széles választékát is megtalálhatjuk az üzletben. A városban pedig elsők között nem csak darabolva, hanem szeletelve is kérhetjük a sajtot.

A jól bevált törzsvásárlói kedvezményekkel 2015-ben továbbra is találkozhatunk, melynek minden vásárlásnál 2000 forint után törzsvásárlói kártyánkba egy-egy pecsétet kapunk. 20 pecsét összegyűjtése után 10 százalékos vásárlási kedvezményhez jutunk.

Február 4-án, reggel 6 órától nyitási akciókkal, ajándékokkal és kóstoltatással, illetve az eddig is megszokott barátságos, színvonalas kiszolgálással várnak minden kedves régi és új vásárlót a Piactéri ABC-ben.

Az akciókról és további friss hírekről az Élésker Kft. megújult honlapján, a www.elesker.hu oldalon is olvashatnak.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.