- hirdetés -

Természetes úton jött a világra a kisfiú. Baba és mama jól vannak, mindenki boldog és mosolyog.

Január 3-án délután az orosházi kórházban 3350 grammal és 48 centivel a család második gyermekeként megszületett Szűrszabó Nándor.

A szokottnál többet váratott magára az év első babája az orosházi kórházban, Nándor viszont két héttel hamarabb érkezett, január 18-ára várták. Édesanyja, Szűrszabóné Dóra Andrea elmondta, nyugodtan teltek az ünnepek, január 3-án otthon indultak meg fájásai, néhány órával később pedig életet adott második gyermekének.

A kis Nándit nagyon várta az egész család, a négy és fél éves Maya azt is megígérte anyukájának, hogy segíteni fog a kistesó gondozásában. Ha minden jól alakul, szerdától beválthatja ígéretét.

Vasárnap délután mi is meglátogattuk a családot, kameránk is forgott közben.

A kis jövevényt és édesanyját a város nevében Fejes Róbertné is köszöntötte január 4-én délután. Az alpolgármester az Orosháza – városi ARCképek című városi album mellé pelenkát, fürdetőt és sok, a babaneveléshez hasznos ajándékot vitt az édesanyának.

Az orosházi kórházban 2014-ben 533 gyermek született, 55 babával több, mint 2013-ban (akkor 478 gyermek látta meg a napvilágot az intézményben). Tehát a születések száma növekedést mutat, reméljük, hogy ez a tendencia idén is folytatódik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.