- hirdetés -

Szerdán is munka lesz, vagy azt már ledolgoztuk? És január első péntekén? Összeszedtük az év végi, és a január eleji munkanapok rendjét. Közben azt is megtudtuk, jövőre lesz bőven hosszú hétvége.

Az ünnepek lehetőséget teremtenek, hogy családunkkal lehessünk és kipihenjük az év vége fáradalmait. Idén még több időt  tölthetünk kikapcsolódással és szeretteink körében, hiszen december 24-e pihenőnap, amit 13-án szombaton már ledolgoztunk, így december 24-től 28-ig hosszú hétvége lesz.

Az új esztendő is hasonlóan kezdődik: január 2-a szintén pihenőnap lesz, amit január egyik szombatján kell majd ledolgozni. Tehát az új év négynapos hosszú hétvégével kezdődik, amely pihenéssel, év eleji feltöltődéssel telhet. A 2015-ös esztendő bővelkedni fog a hosszú hétvégékben, a húsvét és a pünkösd is háromnapos ünnep lesz, valamint a május elseje is péntekre esik, így szintén nyerünk egy szabadnapot, ami megnyújtja a hétvégét.

Az augusztus 20-a jövőre csütörtökre esik, a 21-ét extra pihenőnapnak kapjuk, így a nyár végén lesz egy négynapos hétvége. Október 23-a péntekre esik, viszont március 15-e és november 1-je vasárnapra, így azok nem gyarapítják a pihenőnapok számát. Jövőre négynapos lesz a karácsonyunk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.