- hirdetés -

Akik pedig elrepítik hozzánk nem más, mint Csepregi Éva és Végvári Ádám. A Neoton Famíliából ismert két zenész karácsonyi hangulatba varázsolja városunk közönségét a szeretet ünnepe előtt.

Dalok a meghittségről és a szeretetről, advent, karácsony, Ádám és Éva: december 16-án mindez Orosházára érkezik. Csepregi Éva és Végvári Ádám 8 állomásból álló közös koncertsorozata, az Angyalmadár a Petőfi Művelődési Központban kap helyet hamarosan. Az előadók azt ígérik, különleges, ünnepi koncertélményben lesz része a közönségnek.

A két énekes nem egyedül lép a művelődési központ színpadára, Lukács Andrea és Lukács László kíséri őket. Csepregi Éva elmondta, egy több éve megfogalmazódott ötletet hívtak életre a koncertsorozattal. A címválasztás sem véletlen: a Neoton egyik, néhány éve megjelent, 6 dalból álló karácsonyi lemezéről származik az Angyalmadár című szám, mely ízig-vérig az ünnepről szól.

– Sok számmal készülünk a fellépésre: a hagyományos, karácsonyi énekektől a klasszikus Neoton számokig széles lesz a repertoár – avatott be a részletekbe az énekesnő. – Elhangzik majd például az Új év, a Ha elmúlik karácsony, a Vadvirág és a December is, de az olyan jól ismert dalaink is felcsendülnek majd, mint a 220 felett és a Holnap hajnalig – tette hozzá Csepregi Éva.

A koncertsorozat egyébként eredetileg templomi környezethez készült, így nem a megszokott koncertélményben lesz része a közönségnek. Egy visszafogottabb, ám nagyon is ünnepi műsorral kedveskednek az orosháziaknak a sztárfellépők.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.