- hirdetés -

A kérés – melyet mi is közzétettünk – sokakhoz eljutott, a hideg napoknak újabb nyolc kutyaházzal vágnak neki. A felajánlásokat továbbra is fogadják.

„Áznak és fáznak, mert nagyon rosszak a kutyaházak!” – a közösségi oldalon kértek az orosházi állatvédők októberben a szikháti lakóknak. A Dózsa György út végén található kutyamenhely szinte egész évben telt házzal működött, jelenleg is meghaladja a 180-at az itt ideiglenes otthonra talált ebek száma.

A menhelyi kutyák már birtokba is vették a kutyaházakat (Fotó: orosházi állatvédők)
A menhelyi kutyák már birtokba is vették a kutyaházakat (Fotó: orosházi állatvédők)

Felhívásukban kutyaházat kértek az állatvédők, hiszen közelednek a hideg, csapadékos napok, és a mostani helyzetben nem jut minden kutyának saját ház, egy menedék az időjárási viszontagságok elől. Az elmúlt egy hónap mérlege: nyolc új kutyaház, kaptak kicsit, nagyot, jót, és még jobbat. „Köszönjük kedves orosháziak!” – olvasható legfrissebb posztjukban.

Az otthon feleslegessé vált kutyaházakat továbbra is várják. Az orosházi állatvédők elérhetőségei: telefon: 70/6192307, email: oroshaziallatvedok@freemail.hu, és megtaláljátok őket a közösségi oldalon is, ide kattintva.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.