- hirdetés -

Idén is útjára indult a cipősdoboz akció.Rászoruló gyerekek karácsonyát szeretné szebbé tenni a kezdeményezés.

Egy maroknyi lelkes ember gondolt egyet és két évvel ezelőtt útjára indította a Dobozba zárt szeretet elnevezésű mozgalmat Orosházán, azzal a céllal, hogy karácsony közeledtével egy cipősdoboznyi szeretetet nyújtsanak át a nehéz helyzetben élő orosházi gyerekeknek. A kezdeményezéshez a Táncsics Mihály Gimnázium 11/8 osztályos tanulói és a Nagycsaládosok Egyesülete Orosháza is csatlakozott.

Aki szeretne segíteni, annak nincs más dolga, mint az, hogy körülnézzen otthonában, keressen egy üres cipősdobozt és töltse meg jó és hasznos dolgokkal. Nem az számít mi kerül a dobozba, hanem az, hogy azt milyen szívvel adják! Az elkészült ajándékcsomagot színes papírba kell csomagolni, majd ráírni a tetejére, hogy azt milyen korú fiúnak/lánynak szánják ajándékba.

Az elkészült cipősdoboz leadható a Nagycsaládosok Egyesülete Orosháza irodájába, Ady E. u. 7. ( Földhivatal mellett) kedden 8-12, valamint csütörtökön 15-18 óra között, de akár el is mennek az ajándékokért egy előre egyeztetett időpontban (30/844 96 23 telefonszámon lehet egyeztetni). A cipősdobozokat december 13-ig várják.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.