- hirdetés -

Szeptemberben a rendőrség új drogprevenciós programot indított a fiatalkorúak kábítószer-fogyasztásának visszaszorítása érdekében. Orosházán Madarász Géza ny. r. őrnagyot lehet keresni.

A program célja, hogy a fiatalok családtagjai közvetlen tájékoztatást kapjanak a kábítószer-fogyasztás kockázatairól, büntetőjogi következményeiről. A kezdeményezés a szülők megelőzésben betöltött szerepét hangsúlyozza: a társas kohézió és a családi kapcsolatok megerősítése segítséget jelenthet a kortársak befolyásolásával és az iskolában szerzett kudarcélményekkel szemben.

Valamennyi rendőrkapitányságon, így Békés megyében is elérhetők a program helyi közvetítői. A széles körű tájékoztatás érdekében elektronikus levélben, előadásokon, fórumokon, havonta egy alkalommal fogadóórán, illetve kéthetente telefonos ügyelet útján segítik tanácsokkal, információkkal az őket felkereső szülőket.

Orosházán is van tanácsadó

Az orosházi tanácsadó, Madarász Géza ny. r. őrnagy. Elérhetőségei: Orosházi Rendőrkapitányság, 06-68/411-344/55-82, e-mail cím: drogprevencio.oroshazark@bekes.police.hu.

Fogadóóra ideje, helye: minden hónap 2. hétfőjén 16 órától 17 óráig. Telefonos ügyelet ideje: minden hónap 1. és 3. hétfőjén 15 órától 16 óráig.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.