- hirdetés -

Két helyszínen is asztalhoz ültek az orosháziak, Mezőkovácsházán nem találtak legyőzőre, Békéscsabán ötödikként zártak a legjobbak.

Október 23-án a mezőkovácsházi körzeti sakk csapatbajnokságon tíz csapat közül minden ifjúsági és felnőtt együttest is maga mögé utasítva első helyezést ért el az orosházi ifjúsági sakkcsapat. Tagjai: Leszkó Bence, Tamási Zoltán, Kunos Zoltán és Szokolai Róbert. Második helyen zárt Kardoskút felnőtt csapata: Kiss Balázs, Váczi Sándor, Héjja Bálint és Héjja András.

A Csabai Kolbászfesztivál kísérő rendezvényeként megtartott Kolbász Kupa Sakkversenyen a 24 résztvevő csapat között négy orosházi szerepelt. A felnőtt és ifjúsági csapatok együtt versenyeztek – tudtuk meg Horváth Antal pedagógus, sakkedző beszámolójából.

Az OSE A csapata az 5. helyezést érte el, tagjai: Mónus Zoltán, Győri Szabolcs, Kakuk Sándor, Kerekes Zsolt. Az orosházi egyesület B csapata 11. lett Pásztorcsik János, Kiss Balázs, Váczi Sándor, Lőrincz Frigyes összeállításban. Az OSE ifi csapata a 12. helyen zárt és az ifjúsági csapatok között a legeredményesebbnek járó különdíjat is megkapta. Tagjai: Leszkó Bence, Tamási Zoltán, Kunos Zoltán és Szokolai Róbert. A Hatosfogat gárdája – Hatos Zoltán, Hatos László, Hatos István és ifj. Hatos László – 16. helyezett lett.

A táblákon a legjobb eredményt elérők különdíjat kaptak: III. táblán 1. hely Kakuk Sándor, IV. táblán szintén 1. hely Kerekes Zsolt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.