- hirdetés -

Összesen 36 új parkolót alakítanak ki a rendelőintézet környékén, a tervek szerint egy hónapon belül végeznek a munkával.

Elkezdődött a parkolófejlesztés a Könd utcán, a kivitelező munkatársai már dolgoznak a rendelőintézettel szemben, elsőként a közműveket tárják fel. Az ABC-áruháztól a Bajnok utca sarkáig hozzák létre az új parkolósávot: itt – mint ahogy arról korábban már hírt adtunk – 25 parkolót építenek, a beruházás költsége bruttó 13,5 millió forint.

Megkezdődött a parkolók építése az SZTK-nál (Fotó: Rajki Judit)
Megkezdődött a parkolók építése az SZTK-nál (Fotó: Rajki Judit)

– A fejlesztés ezzel nem áll meg. A képviselő-testület legutóbbi ülésén további fedezetet biztosított, így újabb 11 parkolót alakítunk ki. A meglévő „ferde” parkolóknál is bővítünk, a Könd utca ezen részének parkolási lehetősége így teljessé válik. A parkolóépítést a költségvetési lehetőségek függvényében folytatjuk majd, a Könd utca mellett a Kórház és a Bajnok utcákon is – mondta el az OrosCafénak Hagymási László, a városfejlesztési iroda vezetője.

A várhatóan egy hónapig tartó fejlesztés miatt forgalomkorlátozásra, útszűkületre számíthatnak a közlekedők a Könd utcán, kérik a körültekintést, a türelmet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.