- hirdetés -

A digitális világban kevesen gondolunk arra, hogy kézzel fogható fotót is készítsünk – pedig kellene. A CD lemezen tárolt képek nem tartanak örökké, legszebb pillanatainkat készíttessük el szaküzletben! (x)

Immár 175 éves a fotózás tudománya, melynek segítségével a máig fontos pillanatokat őrzünk fényképekbe, negatívokba zárva. Mint minden technikai vívmány, a fotográfia is sokat fejlődött az utóbbi évtizedek alatt: a digitális forradalommal a fényképkészítés leegyszerűsödött, olcsóbbá vált.

Ma már több száz képet is készíthetünk naponta digitális fényképezőgépekkel, mobiltelefonokkal, melyeket különböző adathordozókon: a számítógép winchesterén, memória kártyán, CD-n, akár DVD-n tárolunk. Arra azonban csupán kevesen gondolunk, hogy kézzel fogható fotót is készítsünk. A digitális állományok nem tartanak örökké. Gondoljunk csak arra, hogy a nagyjából 6-8 éve CD lemezre kiírt képeket nem lehet, vagy nehéz megnyitni, hiszen a digitális adathordozók tárolóképessége is véges.

Több ezer, szívünknek kedves felvételből másodpercek alatt minden eltűnhet, amit csak nagy költségek árán lehet visszaállítani. Ezért a legfontosabb pillanatokat érdemes szaküzletben elkészíttetni. Remek megoldást nyújt erre a Fuji Fotó Centrum, ahol rövid időn belül, kiváló minőségben láthatja viszont fotóit Ön is.

Fuji Fotó Centrum
Orosháza, Könd u. 56.
Telefon: (68) 413-880
Web: www.digifoto.hu 

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.