- hirdetés -

Több mint százan vettek részt az egészséges életmódot népszerűsítő rendezvényen, a nap egyik kiemelkedő programjaként jótékonysági futóversenyt hirdettek, amellyel a kórház gyermekosztályát támogatták.

A jótékonysági futóversenyen ötszáz forintos nevezési díj ellenében indulhattak a vállalkozó kedvű hobbi sportolók, akit viszont a futás nem hozott lázba, ugyanakkor szerette volna segíteni a nemes célt, az támogatói jegyet válthatott. Ez összesen 16 ezer forintot hozott a kórház gyermekosztályának.

Jótékony céllal hoztak futócipőt (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Jótékony céllal hoztak futócipőt (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A bemelegítést Zsigáné Mezei Beáta edző vezette, a rajtvonalnál pedig Varga Sándor, a gyermekosztály osztályvezető főorvosa indította a futókat. Az útvonal néhányuknak talán nem volt ismeretlen, arra kellett futni, amerre a szintén jótékony célú Mikulás-futás idején.

Az Oriflame Wellness termékeinek 5 éves születésnapjához kapcsolódó ingyenes rendezvény szeptember 13-án az Árpád-kertben valamint a művelődési házban népszerűsítette az egészséges életmódot. A mozgás és a helyes táplálkozás egyaránt nagy figyelmet kapott. Wellness süti versenyt is hirdettek, egyetlen kitételnek kellett eleget tenni: csak egészséges sütikkel lehetett nevezni.
– Mindenki nagyon jól érezte magát, tettünk egy picit egymásért és magunkért, így mondhatom: rendezvényünk elérte célját – mondta Bazsaliné Havancsák Ilona. A főszervező sikeresnek értékelte a programot, és már most ígéretet tett: jövőre is lesz Wellness Szabadon rendezvény.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.