- hirdetés -

Ittas állapotban garázdálkodott a kórházban, és lopással is gyanúsítják. Előzetes letartóztatásban van a helyi férfi.

Ittas állapotban akarta meglátogatni az orosházi kórházban ápolt kislányát egy férfi január 21-én délután. Mivel láthatóan ittas állapotban volt, ezért az egészségügyi dolgozók a látogatást nem engedélyezték. A férfi ekkor a váróterem egyik ablakát ököllel úgy megütötte, hogy az üveg kitört. A 38 éves, orosházi H. Róbert ellen az Orosházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Az orosházi rendőröknek nem volt ismeretlen H. Róbert, az elmúlt hónapokban ugyanis lopások miatt többször intézkedtek a férfivel szemben. A férfi üzletekből szeszesitalokat, kozmetikumokat, egy zöldségbolt udvaráról pedig két zsák hagymát lopott el, így öt rendbeli lopás vétség elkövetésével is gyanúsítják. Az eljárás során a rendőrkapitányság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását, melyet a bíróság az ügyészség indítványára elrendelt.

A garázdaság, valamint a lopások ügyében indított nyomozásokat az Orosházi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya szeptember 5-én lezárta és az eljárás során keletkezett iratokat az előzetes letartóztatásban lévő H. Róberttel szemben vádemelési javaslattal továbbította az Orosházi Járási Ügyészségre., aki ellen vádemelést javasol a rendőrség. A lopásokkal is gyanúsítható H. Róbert előzetes letartóztatásban van.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.