- hirdetés -

Egy kisebb csoport szólalkozott össze Orosháza belvárosában pénteken. A rendőrséghez már mentőt is kellett hívni. Az okokról egyelőre nem tudunk semmit.

Olvasónk jelezte, hogy kisebb balhé tört ki a SPAR áruház előtt péntek délután. Egy társaság előbb összeszólalkozott, majd egymásnak estek.

Úgy tudjuk, ezt követően közülük néhányan a rendőrségre mentek, hogy feljelentést tegyenek. Nem sokkal később két szirénázó mentőautó érkezett a rendőrkapitányság épülete elé.

A helyszínen járva azt láttuk és hallottuk, hogy miután a mentősök egy asszony kezét bekötözték, az még mindig kiabált és szitkozódott az utcán, bár azt, hogy ezt kinek címezte, nem tudtuk megállapítani. Mielőtt újra elszabadultak volna az indulatok, a rendőrjárőrök lenyugtatták a nőt, majd átadták a mentősöknek.

Mentősök a rendőrség épülete előtt (Fotó: Melega Krisztián)
Mentősök a rendőrség épülete előtt (Fotó: Melega Krisztián)

Felhívtuk a rendőrséget is, hogy pontosan mi történt. Tordai Attila rendőr hadnagy, megyei sajtóreferens megerősítette értesülésünket, miszerint délután néhány személy bement a rendőrségre, hogy bántalmazták őket. Hozzátette, hogy az ügy vizsgálata folyamatban van, ezért bővebb tájékoztatást később tudnak adni.

Így nem tudtuk meg, miért tört ki az utcai balhé, hányan verekedtek és hányan sérültek meg. A mentősök egy személyt szállítottak el kivizsgálásra. Érdeklődésünkre a kórház ápolási igazgatója elmondta, a nő vizsgálata folyamatban van.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.