- hirdetés -

Uniós támogatásból növelt hatásfokú hőcserélő berendezés prototípusának fejlesztése az Olajgép-Tec Kft.-nél és a Kogát Közhasznú Nonprofit Kft.-nél. (x)

2014 | 07 | 31.

OLAJGÉP-TEC KFT.
KOGÁT KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓLNÖVELT HATÁSFOKÚ HŐCSERÉLŐ BERENDEZÉS PROTOTÍPUSÁNAK FEJLESZTÉSE AZ OLAJGÉP-TEC KFT.-NÉL ÉS A KOGÁT KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT.-NÉL

_
_

Az Európai Unió támogatásával az Olajgép-Tec Kft. és a KOGÁT Közhasznú Nonprofit Kft. gyártástechnológiai és egyéb fejlesztések eredményeként elkészítette egy közel 10%-al növelt hatásfokú hőcserélő berendezés prototípusát.

Az Olajgép-Tec Kft. és a KOGÁT Közhasznú Nonprofit Kft. konzorciumi együttműködésében sikeres pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi terv keretében meghirdetett „Piacorientált kutatás – fejlesztési tevékenység támogatása” tárgyú felhívásra. Az „Áramlástechnikailag optimális csőalakok kialakítására alkalmas robbantásos technológia kidolgozása növelt hatásfokú hőcserélő prototípus fejlesztéséhez” című, GOP-1.1.1-11-2012-0110 jelű projekt összköltsége meghaladta a 150 millió forintot, melynek több, mint 70%-át, 111 millió forintot pályázati forrásból, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával fedeztük.

A projekt fizikai befejezése 2014. július 31 napján megtörtént.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.