- hirdetés -

Képviselők látogatták meg a volán telephelyét, ahol tárgyaltak a budapesti járat újbóli rákóczitelepi megállásáról is.

Együttműködve oldanák meg a feladatokat – ez volt a tárgyalás konklúziója. Dávid Zoltán képviselő és Simonka György országgyűlési képviselő július 22-én a Körös Volán Zrt. orosházi telephelyén találkozott Fekete Antal vezérigazgatóval. Míg az országgyűlési képviselő a telephely jövőjét kívánta megerősíteni, Dávid Zoltán a budapesti járat újbóli rákóczitelepi megállóját szorgalmazta.

– Még a télen Dancsó József kollégámmal azért kerestük fel vezérigazgató urat, mert a hírek szerint, a Volán akkor készült bezárni az itteni telepét, és elbocsátásokat tervezett. Most volt alkalmam meggyőződni arról, hogy biztossá vált az orosházi egység megmaradása, sőt a felújítási terveihez kistérségi és megyei forrásokat igyekszünk bevonni – összegezte a fejleményeket Simonka György.

Simonka György, Fekete Antal és Dávid Zoltán a volántelep jövőjéről is egyeztettek (Fotó: Rajki Judit)
Simonka György, Fekete Antal és Dávid Zoltán a volántelep jövőjéről is egyeztettek (Fotó: Rajki Judit)

Dávid Zoltán a rákóczitelepiek igényeit nyomatékosította.
– A budapesti járat megállójának visszaállítása érdekében közösen fordultunk a döntésben illetékes Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz – nyilatkozta a kérdésben Fekete Antal. A vezérigazgató elmondta, hogy az együttműködésnek köszönhetően, az új pénzügyi forrásokból nyílászárócserét és a hőszigetelést szeretnék megvalósítani a jövőben.

A rákóczitelepi buszjáratok megállásáról korábban itt és itt írtunk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.