- hirdetés -

A Szarvasi Vízi Színházban show- és koncerthangulatú esten vehetsz részt, laza, poénos történettel. Ha szereted az Illés dalokat, jó szívvel ajánljuk: felvidít, feltölt. (x)

A … Tied a világ! című produkció az idén 50 éves Illés zenekar 2014-es Beatünnep című rendezvénysorozat része. A jubileumi Illés-évfordulóra Szente Vajk könnyed hangvételű, minden korosztály számára érthető, követhető, az Illés legenda részét képező sztori-gyűjteményt fogalmazott 90 percben a színpadra.

Gondold azt, ó azt, hogy tied a világ. Az emblematikus dalszöveg nem így van, de akár így is lehetne. Egyszer négy fiú egy dugába dőlt lakásavató buli után hazakullogás helyett lelkesen énekelni kezdett. Ez sem így történt, de akár így is történhetett volna. Betoppant egy pizzafutár-lány, aki szintén ismerte az összes dalt. Így is lehetett volna. És úgy is, hogy a szomszéd egyáltalán nem találja hangosnak a zenét és nem csörtet föl fenyegetőzve.

Az Illés zenekar legjobb dalai is elhangzanak (Fotó: viziszinhaz.hu )
Az Illés zenekar legjobb dalai is elhangzanak (Fotó: viziszinhaz.hu )

20 Illés dal hangzik el ezen az estén olyan művészek tolmácsolásában, mint Gubik Petra, Feke Pál, Serbán Attila és Vastag Tamás. Nagy Sándor pedig modernkori narrátorként próbál rávenni minket arra, hogy minél interaktívabban és minél lelkesebben vessük bele magunkat ebbe a remek társasjátékba.

Az előadás a Békéscsabai Jókai Színház, a budapesti Játékszín és a Zikkurat Színpadi Ügynökség közös produkciója.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.