- hirdetés -

Orosházán, az egyik pékség elől elloptak egy autót, melyben a tulajdonosa benne hagyta az indítókulcsot. A rendőrség keresi a bűncselekmény elkövetőjét, és a járművet.

Kedd reggel érkezett a bejelentés a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra, arról hogy elloptak egy autót Orosházán. A járművel a vezetője egy pékség előtt állt meg. Mikor bement az üzletbe, nem zárta le a járművet és az indítókulcsot is benne hagyta a gyújtáskapcsolóban. Az autót ellopták.

A rendőrség keresi az IZE 524-es forgalmi rendszámú, piros színű Skoda Fabia személygépkocsit és a bűncselekmény elkövetőjét. Aki bárhol látja az autót, értesítse a rendőrséget a 112-es segélyhívószámon, vagy tegyen bejelentést az Orosházi Rendőrkapitányságon (Orosháza, Szabadság tér 2., telefonszám: 68/ 411-344, ügyszám: 04050/528/2014.bü.). Névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán is hétfőtől csütörtökig 8 órától 16 óráig, pénteken 8 órától 13 óráig.

A történtek kapcsán a rendőrség ismételten figyelmet kér a járművezetőktől. Soha ne hagyják még rövid időre sem nyitva, vagy lehúzott ablakokkal autóikat. Miután megálltak, kiszálltak, vegyék magukhoz az indítókulcsot és minden értéket (táskákat, mobiltelefonokat, navigációs készüléket stb.) pakoljanak ki az utastérből. Ezt követően gondosan zárják le a járművet és ellenőrizzék, hogy minden ajtót bezártak, valamint az ablakokat is felhúzták, becsukták.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.